Forumi Kuq E Zi
[b">Pershendetje vizitor i nderuar.
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te Identifikohu qe te merrni pjese ne diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

-Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...
Duke u Regjistruar ju do te perfitoni te drejta te lexoni edhe te shprehni mendimin tuaj.

Gjithashtu ne ju kemi hapur nje kategori ku mund te postoni vetem ju qe jeni vizitor, mund te jepni mendime per forumin apo mund te na pyesni per

Join the forum, it's quick and easy

Forumi Kuq E Zi
[b">Pershendetje vizitor i nderuar.
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te Identifikohu qe te merrni pjese ne diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

-Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...
Duke u Regjistruar ju do te perfitoni te drejta te lexoni edhe te shprehni mendimin tuaj.

Gjithashtu ne ju kemi hapur nje kategori ku mund te postoni vetem ju qe jeni vizitor, mund te jepni mendime per forumin apo mund te na pyesni per
Forumi Kuq E Zi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

E dredh Franceska, flirtron me Liamin

Shko poshtë  Mesazh [Faqja 1 e 1]

1E dredh Franceska, flirtron me Liamin Empty E dredh Franceska, flirtron me Liamin Wed Feb 29, 2012 1:45 pm

KRISTINA

KRISTINA
Antare i ri
Antare i ri

Banorja e Big Brother, Franceska vazhdon lojen e fortë brenda shtëpisë. Pas dy ditësh afrimitet me Ermalin anjo flirtoi me Liamin.Liami e pyet Françeskën nëse ka të dashur jashtë shtëpsisë dhe ajo mohon që të ketë. “Kur e ke lënë, dy javë para se të hyje këtu?”, i thotë duke qeshur Liami.“Nuk kam pasur asnjëherë”, përgjigjet Françeska dhe qesh. “Femrat gjithmonë tërhiqen më tepër nga ‘maskarenjtë’”, shprehet Françeska, e cila i bën të dy djemtë të shikojnë nga njëri-tjetri. “Edukatën nuk e vlerëson njeri; femra do atë që tallet me të”, vazhdon të thotë Françeska. Flori ia sqaron, duke i thënë se ka dy lloj femrash. Pastaj ai devijon, duke ia bërë me shenjë Liamit dhe thotë se femrat e këqia lidhen me djemtë e mirë dhe anasjelltas. “Pse s’thua që u dashka të lidhem me ty unë!”, shprehet Françeska, ndërsa djemtë qeshin.
Liami thotë se i flihet dhe po mendon që të shkojë në krevat, ndërsa Françeska vazhdon me “ngacmimet’ e saj, duke i thënë: ”Më prit”.
Françeska thotë se ka vënë re që Liami e do shumë si shoqe, por ai ia k
then, duke i thënë se nuke shikon si asgjë më shumë se një banore të shtëpisë, që nuk ka as një javë që e njeh.
“Më vonë do të kesh synime për mua”, shprehet Françeska, por Liami e mohon të jetë e vërtetë. “Ti e di që unë ty s’dua të të nominoj”, shprehet ajo, duke ndryshuar herë pas here temë. “Më nihmon nëse e bën”, thotë Liami. E më pas flasin për avantazhet e të qenit i nominuar.
Ndërsa banorët e tjerë improvizojnë lojëra të ndryshme. Teksa vazhdon biseda në sallon, atje shkon edhe Françeska e cila fillon të hedhë batuta me Liamin. “U fikën dritat?”, e pyet Liami, ndërsa ajo ia kthen duke thënë: “Po të ishin fikur, do të isha diku tjetër” dhe qesh, duke e pasur fjalën për Ermalin.
Flori e pyet se me cilin nga banorët ka fjetur mbrëmë dhe ajo thotë duke e parë në sy Liamin: “Me Liamin”. “Nuk ia ke arritur atij qëllim, se kur t’ia arrish do të të them ‘bravo të qoftë’”, shprehet Liami. Kurse Françeska e shikon me dyshim.
Batutat midis tyre vazhdojnë, ndërsa Françeska pranon që nuk është e lidhur me Ermalin, por vetëm fle me të. “Ermali e kupton dhe fle me të, ti Flori s’e kupton”, shprehet me Ironi Liami, ndërsa Françeska i përgjigjet: “Dhe Liamin që e kuptoj unë, ai s’do që të flejë me mua” dhe qesh. Të tre banorët bëjnë shaka me njëri-tjetrin për disa minuta.
TCH

Mbrapsht në krye  Mesazh [Faqja 1 e 1]

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi